Pagina's

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers

zaterdag 29 oktober 2011
Kijk eens naar de collage van de meisjes in hun leuke lingerie. Gemaakt van rekbaar kant en lingerie-elastiek. Hemdje en slipje hebben alleen een naad aan de acherkant en er is maar een klein stukje stof nodig om het te maken. Er mist alleen nog een foto van Capucine want haar hemdje is nog niet klaar.

Downloaden?

donderdag 27 oktober 2011

Carol voor en na een bezoekje aan de kapper:


Carol met een kort kapsel, zoals de Carol van Ruth Treffeisen, was een grote wens van mij. Deze wens is afgelopen weekend in vervulling gegaan en ik ben er zo blij mee.


Knippen en föhnen, stap voor stap.

woensdag 26 oktober 2011
Dit jurkje is ook voor een wedstrijd ontworpen. Het is gehaakt van zalmroze Catania-katoen en de witte randjes en de bloemetjes zijn met heel dun wit garen gehaakt.
Op de Club van Magda staan verschillende uitwerkingen van het patroontje in de fotoalbums.
De meeste vind ik echt veel leuker dan het originele patroontje. Het loont zeker de moeite om er even een kijkje te nemen om ideetjes op te doen.
De fotoalbums zijn echter alleen toegankelijk voor leden van Fantasia Club

Ook deze patroontje zijn te downloaden.

Heel veel plezier!

maandag 3 oktober 2011
"Madeleine naar het strand" is ontworpen voor de juniwedstrijd van de club van Anja . Het setje is gehaakt van Catania-katoen. Voor de versiering zijn er genoeg leuke dingetjes te vinden op internet. De bal is gebreid en het was erg leuk om het patroontje te maken omdat ik natuurlijk wel uit moest komen met drie kleuren. Zelf vind ik dat hij wel wat groter had gekund.
Er waren 9 inzendingen voor deze wedstrijd en wat vonden we het moeilijk om te kiezen. Ze waren allemaal zo leuk.
Wil je deze strandoutfit ook maken? Met wat kleine aanpassingen is het patroon ook geschikt voor Paola Reina en Les Chéries.

zondag 2 oktober 2011
"Cristi in de Vogezen" heb ik met heel veel plezier ontworpen voor de meiwedstrijd van de voormalige club van Anja. Het truitje/vestje had ik gezien op Chéries de Vaniline maar de hals werd zo ontzettend wijd en ik kreeg het maar niet goed. Maar ik vond het truitje/vestje zo leuk en toen ben ik zelf maar aan de slag gegaan (tellen, rekenen, schrijven, breien, uithalen en steeds weer opnieuw beginnen) en het is gelukt! Toen moest er natuurlijk een foto gemaakt worden voor op de Club. In de tuin, op de keiën met een relliëfkaart van de Vogezen op de achtergrond. Cristi met een minikaart van de Vogezen in haar handen. Ik hoop dat het de sfeer van onze geliefde wandelingen in de Vogezen een beetje weergeeft.

Er waren 9 inzendingen voor deze wedstrijd en wat zijn ze leuk geworden.
Wil je deze outfit ook maken?
zaterdag 1 oktober 2011
Dit pakje voor Cristi heb ik ontworpen voor de Aprilwedstrijd van de toenmalige Club van Anja.
Het pakje is met veel plezier gemaakt en er kwamen 12 leuke inzendingen binnen.

Kijk maar:
Wil je het pakje ook maken?

 Veel plezier!

Vertalen